Használtautó-vásárlás előtt menj biztosra, használd a Kárkeresőt!

Ne bízd saját és hozzátartozóid biztonságát a szerencsére! Ellenőrizd, hogy nem volt-e balesetes, törött az autó, amit meg akarsz venni!
A jelentés díja 3990 Ft, de ha nincs töréskár rögzítve az adatbázisunkban a járműhöz, akkor csak 990 Ft-os alapdíjat kérünk tőled!

Mit nyersz az ellenőrzéssel?

Vettél egy jó használtautót, minden rendben lévőnek látszott és csak utólag derült ki, hogy a külföldről behozott autó komoly balesetet szenvedett. Jobban jársz, ha vásárlás előtt meggyőződsz róla, hogy valóban sérülésmentes-e a kiválasztott autó!

Ha a kiválasztott autó karosszériáját az Európai Unióban legálisan, hivatalos szakszervizben javították az ezredforduló után, akkor nagy valószínűséggel megtaláljuk a javításhoz készült szervizanyagokat.

Az információk birtokában csillagászati összegű szervizszámlákat vagy sokáig tartó jogi herce-hurcát spórolhatsz meg, hiszen a használtautó-piac tele van bizonytalan és manipulált előéletű járművekkel. Ezek igen csábítónak vannak feltüntetve - egy nem szakértő vevő számára.

A nemzetközi nyilvántartások adatai alapján készített riport segít feltárni az autó előéletét, esetleges sérüléseit, javításait, így könnyebben tudsz döntést hozni.


Többet szeretnél tudni?

Nem csak a töréskár érdekel, hanem minden, amit online ki lehet deríteni? Akkor neked a kézműves, teljes körű járműelőéleti jelentésünk kell 9990 Ft-ért!

Árak - minőségi garanciával!

Amennyiben az alvázszám azonosítható Kárkereső rendszerünkben, elérhetővé válik számodra kártörténeti jelentésünk, mely most csak 3990 Ft (áfával együtt). Ez a jelentés tartalmaz minden olyan fellelhető karosszéria-történeti információt, ami a kiválasztott autó előéletével kapcsolatban fontos lehet, és jó, ha a vásárlás előtt tisztában vagy vele. A jelentést bankkártyával fizetheted ki, és pár percen belül e-mail címedre postázzuk a kért riportot.

A befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy sérült autó megvásárlása. Amennyiben nem találunk kárinformációt, az adatbázisban lefuttatott ellenőrzésért csupán egy 990 Ft-os alapdíjat számítunk fel, a számlán is ennyi szerepel majd az eredeti vételár helyett.

Az ellenőrzés részletei

Az ellenőrzést az elérhető legátfogóbb, az Európai Unió országaiban készített hivatalos biztosítási kárkalkulációk jelentős részét tartalmazó, egyesített adatbázisban futtatjuk le. Így biztosra mehetsz, hogy a kiválasztott autó kártörténete a lehető legnagyobb mélységben lesz feltárva, te pedig felelős döntést tudsz hozni, hogy az információk birtokában megveszed-e.

Bizonyos kisebb biztosítók jelentéseire és az EU-n kívül elvégzett kárkalkulációkra nincs rálátásunk. Nem szerepelnek az adatbázisban a bejelentés nélkül maradt káresetek sem. Fontos figyelembe venni emellett, hogy az autón ténylegesen elvégzett javítások eltérhetnek a kárkalkulációkban szereplő, becsült javítási igénytől.

Ha van adat, akkor a végeredmény sokkal több információt tartalmaz, mint az ingyenes gépjármű-lekérdezésre alkalmas Jármű Szolgáltatási Platform, ahol csupán a káreset dátuma van feltüntetve, és az, hogy a kár okozója vagy elszenvedője volt-e az autó.

A jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

 • Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
 • Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
 • Sérült területek azonosítása
 • Sérülések jellege, mértéke
 • Cserélt alkatrészek listája
 • Teljes becsült szervizköltség
 • Rögzített km-óra állások
 • Emailben postázva

Ha további információra van szükséged az alvázszám lekérdezésről vagy a gépjármű lekérdezés módjairól, kattints a linkekre!

Az alvázszám lekérdezésének a menete - így szerezd meg a jelentésed

Az alvázszám lekérdezése egyszerű lépésekből áll, néhány perc alatt az email-fiókodban landol a jelentés, ha van adat. Kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Gépeld be az alvázszámot (a forgalmi engedély E sorában találod, kis- és nagybetű nem számít), és nyomd meg az Ellenőrzés gombot.
 2. A Megrendelő oldalon add meg a számlázási adatokat (cég vagy magánszemély), fogadd el az adatkezelési szabályzatot és az ÁSZF-et, majd kattints a “Fizetés” gombra.
 3. Átirányítunk a SimplePay oldalára, itt add meg a kártyád adatait, vagy lépj be a fiókodba a fizetéshez.
 4. Külön oldalon jelezzük, ha sikeres volt a fizetés.
 5. Ezután email-fiókodba 3 értesítőt kapsz:
  1. Carnotie: ha volt adat, akkor .PDF formátumban kapod meg a jelentésed, amit letölthetsz. Ha nem volt adat, akkor erről értesítünk.
  2. SimplePay: ha volt adat, akkor 3990 forintot vontak le, ha nem volt adat, akkor csak az adatbázis használati díját, 990 forintot számoltuk fel.
  3. Számlázz.hu: számla értesítő az adott összegről.

Előfizetéssel még olcsóbb!

Ha előfizetést választasz univerzális szervizasszisztens alkalmazásunk, a Carnotie használatához, Kárkereső jelentésünket 25%-os kedvezménnyel, 2990 Ft-ért vásárolhatod meg - tetszőleges számú járműre!

Ehhez először regisztrálj, majd válaszd a neked megfelelő több autós csomagot, és a Vezérlőpultban kattints a Kártörténeti ellenőrzésre!