Autóvásárlás előtt menj biztosra!

Azonosítsd járművedet rendszerünkben, és tudj meg minden feltárhatót az autó előéletéről!

Mit nyersz az ellenőrzéssel?

Megspórolhatod a csillagászati összegű szervizszámlákat, hiszen a használtautó piac tele van bizonytalan és manipulált előéletű járművekkel, amik igen csábítónak vannak feltüntetve - egy nem szakértő vevő számára. A szakembereink által, nemzetközi nyilvántartások adatai alapján készített elemzés segít feltárni az autó előéletét, esetleges sérüléseit, illetve várható állapotát és értékét.

Árak - minőségi garanciával!

Az alvázszám ellenőrzése díjmentes, azonnal láthatod, hogy az általad megadott alvázszám ténylegesen egy valós autót takar. Amennyiben az alvázszám azonosítható rendszerünkben, elérhetővé válik számodra Járműelőéleti vizsgálat és Tanúsítvány szakértői jelentésünk, mely most csak 6990 Ft (Áfával együtt). Ez a jelentés tartalmaz minden olyan fellelhető információt, ami a kiválasztott autó előéletével kapcsolatban fontos lehet, és jó, ha a vásárlás előtt tisztában vagy vele (pl. manipulált-e a kilométeróra-állás, vagy volt-e sérülése az autónak, szerepel-e körözött autók adatbázisában). A jelentést bankkártyával és utalással is kifizetheted. Ha belegondolsz, ez a befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy akár átfestett, műszakilag sérült, meghibásodott állapotban lévő autó megvásárlása. A lefolytatott vizsgálat minőségi megfeleléséért garanciát vállalunk, melyet a vizsgálati dokumentáció összeállításával egyidőben kibocsátott Tanúsítvány igazol. Ezen felül, amennyiben egyik adatbázisunkból sem tudunk adatot szolgáltatni a vizsgált alvázszámú autóról, azonnal visszautaljuk az árát.

Az elemzés részletei

A magyar autópiacon jelenleg mi kínáljuk a lehető legrészletesebb vizsgálati elemzést, melyet szakértői kutatás segítségével állítunk össze. Így biztosra mehetsz, hogy a kiválasztott autó előélete a lehető legnagyobb mélységben lesz feltárva, te pedig felelős döntést tudsz hozni, hogy az információk birtokában megveszed-e. A kész dokumentáció elkészítése a szakértői szolgáltatással együtt legfeljebb 2 munkanapot vesz igénybe a fizetéstől számítva. A PDF fájlt a megadott e-mail címre küldjük el (kérlek, pontosan töltsd ki az e-mail címet!).

A vizsgálat az alábbi területeket öleli fel:

 • Gyári alapadatok, műszaki
  paraméterek
 • Gyári felszereltség lista
 • Kártörténeti kutatás
 • Lopott autók kutatása
 • Korábbi hirdetések kutatása
 • Szerviztörténet és futásteljesítmény kutatása
 • Fotódokumentáció keresése
 • Korábbi tulajdonosok száma
 • Várható becsült általános állapot
 • Várható becsült forgalmi érték