Autóvásárlás előtt menj biztosra, használd a Kárkeresőt!

Ne bízd saját és hozzátartozóid biztonságát a szerencsére! Ellenőrizd, hogy nem volt-e törött, balesetes az autó, amit meg akarsz venni!

Mit nyersz az ellenőrzéssel?

Vettél egy jó autót, minden rendben lévőnek látszott és csak utólag derült ki, hogy a külföldről behozott autó komoly balesetet szenvedett. Jobban jársz, ha vásárlás előtt meggyőződsz róla, hogy valóban sérülésmentes-e a kiválasztott autó!

Ha a kiválasztott autó karosszériáját az Európai Unióban legálisan, hivatalos szakszervizben javították az ezredforduló után, akkor nagy valószínűséggel megtaláljuk a javításhoz készült szervizanyagokat.

Ezzel megspórolhatsz esetleg csillagászati összegű szervizszámlákat, hiszen a használtautó piac tele van bizonytalan és manipulált előéletű járművekkel, amik igen csábítónak vannak feltüntetve - egy nem szakértő vevő számára. A nemzetközi nyilvántartások adatai alapján készített riport segít feltárni az autó előéletét, esetleges sérüléseit.


Árak - minőségi garanciával!

Amennyiben az alvázszám azonosítható Kárkereső rendszerünkben, elérhetővé válik számodra Kártörténeti jelentésünk, mely most csak 3900 Ft (Áfával együtt). Ez a jelentés tartalmaz minden olyan fellelhető karosszéria-történeti információt, ami a kiválasztott autó előéletével kapcsolatban fontos lehet, és jó, ha a vásárlás előtt tisztában vagy vele. A jelentést bankkártyával fizetheted ki, és pár percen belül e-mail címedre postázzuk a kért riportot.

A befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, amilyen kockázatot jelenthet egy sérült autó megvásárlása. Ezen felül, amennyiben egyik adatbázisunkból sem tudunk adatot szolgáltatni a vizsgált alvázszámú autóról, azonnal visszautaljuk az árát.

Az ellenőrzés részletei

Az ellenőrzést az elérhető legátfogóbb, az Európai Unió országaiban készített hivatalos biztosítási kárkalkulációk jelentős részét tartalmazó, egyesített adatbázisban futtatjuk le. Így biztosra mehetsz, hogy a kiválasztott autó kártörténete a lehető legnagyobb mélységben lesz feltárva, te pedig felelős döntést tudsz hozni, hogy az információk birtokában megveszed-e. Bizonyos kisebb biztosítók jelentéseire és az EU-n kívül elvégzett kárkalkulációkra nincs rálátásunk. Nem szerepelnek az adatbázisban a bejelentés nélkül maradt káresetek sem. Fontos figyelembe venni emellett, hogy az autón ténylegesen elvégzett javítások eltérhetnek a kárkalkulációkban szereplő, becsült javítási igénytől.

A jelentés az alábbi információkat tartalmazza:

  • Kutatás egyesített EU-s adatbázisban
  • Kár- és balesetek időpontja, helyszíne
  • Sérült területek azonosítása
  • Sérülések jellege, mértéke
  • Cserélt alkatrészek listája
  • Teljes becsült szervizköltség
  • Rögzített km-óra állások
  • Emailben postázva