Személyautó helyszíni állapotfelmérés

Szúrd ki a roncsokat, találd meg a legjobb vételt fáradság nélkül!

 • Ismerd meg pontosan az autó valós műszaki állapotát!
 • Tudj meg mindent az autó előéletéről
 • Rendeld meg bárhol az országban, km-felár nélkül!
 • Válaszd a Neked megfelelő szolgáltatáscsomagot!

Érdekfüggetlen, hiteles dokumentáció

Szakmailag felügyelt, teljeskörű vizsgálati protokoll

Országos kiszállás km-felár nélkül

Kis befektetés Nagy haszon

Ha használtautót vásárolsz, a járműelemzéssel jelentősen csökkenthető a rizikó és az átverések kockázata. Ha pedig eladsz, a kézhez kapott dokumentáció tökéletes hivatkozási alap lesz az autód értékének a megállapításához, hozzájárul a gyors eladáshoz, valamint segíthet az esetleges későbbi vitás helyzetek és szavatossági problémák rendezésében.

Vedd igénybe a szakértők segítségét még ma és spórold meg a következő nyaralás árát!

Kik vagyunk, mit ajánlunk Neked?

Szakértői csapatunk bemutatása

Az ecdh.hu üzemeltetője a European Car Data House Zrt. Az oldal létrehozásával célunk egy hiteles, átlátható adatrögzítési és tranzakciós felületet biztosítása az autósok és az autós szolgáltatók számára egyaránt. Járműelemző szolgáltatásainkat ennek a küldetésnek a részeként indítottuk, a járműértékesítés területén is támogatva az átláthatóságot.

Helyszíni állapotfelmérés szolgáltatásunkat képzett, vizsgázott szakembereink végzik, akik országszerte számtalan ügyfelünknek segítettek már a legjobb döntést meghozni használtautó-vásárlásuk során.

Online előéletkutatás szolgáltatásunkat a cégünk által létrehozott és koordinált Digitális járműelőélet-kutatás, adatvizsgálat és értékbecslés kutatási protokoll alapján, nemzetközi adatbázisok elemzésével készítik el szakembereink.

Büszkék vagyunk rá, hogy munkánk eredményeként oldalunk elnyerte a Magyar Gépjárműkereskedők Országos Egyesületének hivatalos ajánlását.

A sajtóban itt olvashatsz még rólunk és szolgáltatásainkról.

Zsákbamacska helyett kapj értéket a pénzedért!

Részletesen szolgáltatásainkról

Helyszíni szakértői autó állapotfelmérés

Mit nyújt?

Alkalmazásunk részletes értékelést és pontos visszajelzést ad arról, milyen állapotban van a kiszemelt jármű, és érdemes lehet-e megvenned. Az alkalmazást korlátlan számú jármű felméréséhez használhatod (az adatkezelés elveiről kérjük, tájékozódj Adatkezelés tájékoztatónkban). Az eredményeket elmentheted, és táblázatolt formában össze is vetheted. A felmérés megbízhatóan kiszűri a kockázatos vételeket, és jól jelzi az állapotbeli különbségeket. Fontos, hogy az értékelés pontossága nagyban függ az adatrögzítés gondosságától. Ellenőrzött területek:

 • Üzembentartás körülményeire utaló jelek (sérülések, fényszórók, gumik, szélvédők állapota)
 • Belső állapot (extrák, tisztaság, beázások)
 • Motorhibák tünetei (motortér jelek, kipufogófüst jelek, folyadékszintek)
 • Hibakódok ellenőrzése
 • Tartozékok és dokumentumok ellenőrzése
 • Ellenőrzések a próbakör alatt (futómű, váltómű, kormánymű és fékrendszer hibák tünetei, motorteljesítmény és menetdinamika ellenőrzése)
Hogyan működik?

Az alkalmazás használatához átlagos teljesítményű számítógép vagy okostelefon, illetve internethozzáférés szükséges. A vásárlás után email-fiókodba küldjük ki az alkalmazásba való bejelentkezéshez szükséges kódokat. A belépést követően az alkalmazás lépésről lépésre végigvezet az állapotfelmérés folyamatán. Hagyatkozz az utasításokra, és rögzítsd a járművek állapotát telefonodon vagy asztali számítógépeden. Az alkalmazás használata kresz-vizsga birtokában bárki számára kivitelezhető. A bevitt adatok alapján a rendszer pontos, 1 és 100 közötti számszerű értékelést és szöveges elemzést ad a vizsgált járművek műszaki állapotáról. A vizsgálat 50 kérdést ölel fel, és hozzávetőleg 30 perc alatt végezhető el járművenként.

Helyszíni szakértői állapotfelmérés + online előéletvizsgálat

Mit nyújt?

Szakértőink a tüzetes helyszíni szemrevételezés során feltárják, és hitelesen rögzítik a jármű valós műszaki és külső-belső esztétikai állapotát. A felmérés a biztosító- és hitelintézetek állapotfelmérési gyakorlatának megfelelő, a legszigorúbb szakmai követelmények szerint kialakított vizsgálati protokollt követ. Ellenőrzött területek:

 • Járműazonosítók ellenőrzése (alvázszám, rendszám, motorszám)
 • Karosszéria szemrevételezéssel történő ellenőrzése
 • Korábbi javítások, beavatkozások keresése műszeres vizsgálattal (festékrétegvastagság-mérés)
 • Motortér ellenőrzése, idegen beavatkozás keresése
 • Folyadékszivárgások keresése
 • Utastér állapotának ellenőrzése
 • Műszaki felszereltség (extrák) vizsgálata
 • Sebességváltó kezelése, rendellenesség keresése
 • Automata váltó ellenőrzése, fokozatok kapcsolásának kipróbálása.
Hogyan zajlik?

A megrendelést követően már semmi teendőd nincs, a folyamat lebonyolítását cégünk teljeskörűen vállalja. A jelentést 3 munkanap után kapod meg a megadott e-mail fiókodra. Ez tartalmazza az autótulajdonossal történő időpontegyeztetést, a helyszíni vizsgálat lefolytatását és a vizsgálati jegyzőkönyv digitalizálását. A megrendelés leadásakor lehetőséged nyílik a vizsgálat elfogadható időhatárának beállítására. Amennyiben a vizsgálat lefolytatása a kért időhatáron belül nem lehetséges, automatikusan visszautaljuk a megrendelés árát.

Megrendelésed folyamatáról, hogy éppen milyen fázisban van, folyamatosan tájékoztatunk!

Prémium helyszíni szakértői állapotfelmérés személyes részvétellel

Mit nyújt?

A szolgáltatás magában foglalja a teljes Helyszíni szakértői állapotfelmérés csomag ajánlatát: kollégáink a tüzetes helyszíni szemrevételezés során feltárják, és hitelesen rögzítik a jármű valós műszaki és külső-belső esztétikai állapotát (a felmérés a biztosító- és hitelintézetek értékbecslési gyakorlatának megfelelő, a legszigorúbb szakmai követelmények szerint kialakított vizsgálati protokollt követ). Ezzel párhuzamosan kutató kollégáink feltárják a jármű teljes digitális előtörténetét nemzetközi adatbázisok alapján. Ez a kombinált, az összes lehetséges szegmenst lefedő ellenőrzés nyújtja számodra a legbiztosabb támpontot a jármű tényleges állapotának megismeréséhez. Az online ellenőrzés részei:

 • Gyári alapadatok és műszaki paraméterek megállapítása
 • Széria és extra felszereltség lista
 • Kártörténeti előélet kutatás
 • Körözési adatbázisok ellenőrzése
 • Fotódokumentáció keresése
 • Korábbi hirdetések kutatása
 • Szerviztörténet, futásteljesítmény adatok kutatása
 • Jelen állapot és érték (EUROTAX kalkuláció)
Hogyan zajlik?

A megrendelést követően már semmi teendőd nincs, a folyamat lebonyolítását cégünk teljeskörűen vállalja. A jelentést 3 munkanap után kapod meg a megadott e-mail fiókodra. Ez tartalmazza az autótulajdonossal történő időpontegyeztetést, a helyszíni vizsgálat lefolytatását és a vizsgálati jegyzőkönyv digitalizálását, illetve az online előéletvizsgálat lefolytatását. A megrendelés leadásakor lehetőséged nyílik a vizsgálat elfogadható időhatárának beállítására. Amennyiben a vizsgálat lefolytatása a kért időhatáron belül nem lehetséges, automatikusan visszautaljuk a megrendelés árát.

Megrendelésed folyamatáról, hogy éppen milyen fázisban van, folyamatosan tájékoztatunk!