Személyautó helyszíni állapotfelmérés Kedves Látogató!

Helyszíni állapotfelmérés szolgáltatásunk határozatlan ideig szünetel.
Addig is figyelmedbe ajánljuk online Kárkereső szolgáltatásunkat!

Köszönjük megértésed!
Találd meg a legjobb vételt fáradság nélkül! Hogy az első utad ne a szerelőhöz vezessen.
 • Ismerd meg az autó valós műszaki állapotát otthonról!
 • Rendeld meg bárhol az országban, km-felár nélkül!
 • Tudj meg mindent az autó előéletéről!
Érdekfüggetlen, hiteles dokumentáció
Szakmailag felügyelt, teljeskörű vizsgálati protokoll
Országos kiszállás egységes áron, km-felár nélkül
Helyszíni szakértői autó állapotfelmérés Képesített szakértők által végzett, garantált minőségű gépjárművizsgálat bárhol az országban.
Országosan minden megyében Bruttó 23 900 Ft * * A bevezető ár visszavonásig érvényes
 • Autó állapotfelmérés vizsgázott, tapasztalt szakemberektől
 • Biztosítói és banki állapotfelméréssel egyező vizsgálati protokoll
 • Járműállapot felmérése, sérülések, hibák feltárása
 • A vizsgálatnál csak szakértőnk van jelen! Az eladó és a vevő jelenléte nélkül így valóban objektív írásos jelentés készülhet
 • Eredmény kézbesítése emailben, a rendelést követő 3. munkanaptól az általad adott határidőig (az eladó rendelkezésre állásától függően)
 • Országos kiszállás egységes díjért, km-felár és rejtett költségek nélkül
Helyszíni szakértői állapotfelmérés + Online előéletvizsgálat Képesített szakértők által végzett, garantált minőségű helyszíni gépjármű átvizsgálás online előéletkutatással, országosan.
Országosan minden megyében Bruttó 29 900 Ft * * A bevezető ár visszavonásig érvényes
 • Helyszíni szakértői állapotfelmérés csomag
 • Valódi szakértő által készített (nem automata által generált) online kártörténet kutatás
 • Körözési adatbázisok ellenőrzése
 • Gyártói adatok, alap- és extra felszereltség lista
 • Szerviztörténet és futásteljesítmény kutatás
 • Fotók, korábbi hirdetések kutatása
 • Jelen állapot és érték kalkuláció
Prémium helyszíni szakértői állapotfelmérés személyes részvétellel Egyedi helyszíni állapotfelmérésünknél a gépjárművizsgálatot kiegészítjük prémium szolgáltatásainkkal, és a te jelenlétedben ellenőrizzük az autó műszaki állapotát.
Vizsgálandó jármű helye szerint Bruttó 39 900 Ft -tól  
 • Helyszíni szakértői állapotfelmérés csomag
 • Menetpróba
 • Műszeres vizsgálat hibakód kiolvasással
 • Talált műszaki hiányosságok javítására nagyságrendi költségbecslés
 • Kérésre részvétel az alkufolyamatban - így rögtön meg is térülhet a prémium állapotfelmérés költsége!
 • A vizsgálat után 1 munkanapon belül írásos elemzést adunk pontos javítási anyagköltség kalkulációval és irányadó munkadíj becsléssel
Kis befektetés -> Nagy haszon Ha használtautót vásárolsz, a járműelemzéssel jelentősen csökkenthető a rizikó és az átverések kockázata. Az első utad ne a szerelőhöz vezessen. Ha pedig eladsz, a kézhez kapott dokumentáció tökéletes hivatkozási alap lesz az autód értékének a megállapításához, hozzájárul a gyors eladáshoz, valamint segíthet az esetleges későbbi vitás helyzetek és szavatossági problémák rendezésében.
Vedd igénybe független szakértőink segítségét még ma és spórold meg a következő nyaralás árát!
Kik vagyunk, mit ajánlunk Neked? Az ecdh.hu oldal létrehozásával célunk egy hiteles, átlátható adatrögzítési és tranzakciós felületet biztosítása az autósok és az autós szolgáltatók számára egyaránt. Járműelemző szolgáltatásainkat ennek a küldetésnek a részeként indítottuk, a járműértékesítés területén is támogatva az átláthatóságot.
Helyszíni állapotfelmérés szolgáltatásunkat képzett, felsőfokú gépjármű érték- és kárszakértő képesítésű vizsgázott szakembereink végzik, akik országszerte számtalan ügyfelünknek segítettek már a legjobb döntést meghozni használtautó-vásárlásuk során.
Online előéletkutatás szolgáltatásunkat a cégünk által létrehozott és koordinált Digitális járműelőélet-kutatás, adatvizsgálat és értékbecslés kutatási protokoll alapján, nemzetközi adatbázisok elemzésével készítik el szakembereink.
Büszkék vagyunk rá, hogy munkánk eredményeként oldalunk elnyerte a Magyar Gépjárműkereskedők Országos Egyesületének hivatalos ajánlását. A sajtóban itt olvashatsz még rólunk és szolgáltatásainkról.
Részletesen szolgáltatásainkról Zsákbamacska helyett kapj értéket a pénzedért!
Helyszíni szakértői autó állapotfelmérés Szakértőink a tüzetes helyszíni szemrevételezés során objektíven, az eladó és a vevő részvétele nélkül feltárják, és hitelesen rögzítik a jármű valós műszaki és külső-belső esztétikai állapotát. A felmérés a biztosító- és hitelintézetek állapotfelmérési gyakorlatának megfelelő, a legszigorúbb szakmai követelmények szerint kialakított vizsgálati protokollt követ.
Országosan minden megyében Bruttó 23 900 Ft
Ellenőrzött területek:
 • Járműazonosítók ellenőrzése (alvázszám, rendszám, motorszám)
 • Karosszéria szemrevételezéssel történő ellenőrzése
 • Korábbi javítások, beavatkozások keresése festékrétegvastagság-méréssel
 • Motortér ellenőrzése, idegen beavatkozás keresése
 • Folyadékszivárgások keresése
 • Utastér állapotának ellenőrzése
 • Műszaki felszereltség (extrák) vizsgálata
 • Sebességváltó kezelése, rendellenesség keresése
 • Automata váltó ellenőrzése, fokozatok kapcsolásának kipróbálása
Hogyan zajlik? A megrendelést és díjfizetést követően már semmi teendőd nincs, a folyamat lebonyolítását cégünk teljeskörűen vállalja. A jelentést a szemlét követően maximum 3 munkanap* után kapod meg a megadott e-mail fiókodra. Ez tartalmazza az autótulajdonossal történő időpontegyeztetést, a helyszíni vizsgálat lefolytatását és a vizsgálati jegyzőkönyv digitalizálását. A megrendelés leadásakor lehetőséged nyílik a vizsgálat elfogadható időhatárának beállítására. Amennyiben a vizsgálat lefolytatása a kért időhatáron belül nem lehetséges, automatikusan visszautaljuk a megrendelés árát. A vizsgálat objektivitásának megőrzése érdekében, illetve szakértőink szoros időbeosztása miatt a helyszínen nincs lehetőség a személyes részvételedre. Megrendelésed folyamatáról, hogy éppen milyen fázisban van, folyamatosan tájékoztatunk!
Tippek: Mielőbb érdemes felvenned a kapcsolatot az eladóval és értesítened arról, hogy szakértőnk telefonon fogja keresni, hogy a megtekintés időpontját leegyeztessék. Ha lehetőséged van, akkor kérj az eladótól türelmet és megértést más érdeklődők kapcsán, amíg az általad rendelt vizsgálatot lefolytatjuk (kb. 3 munkanap). Amennyiben az autót a megrendelésed után, de a vizsgálatunk előtt értékesíti az eladó, úgy díjmentesen módosíthatod a vizsgált járművet és helyszínt a lenti elérhetőségeinken. Amennyiben a helyszíni járműellenőrzésünk után kerül értékesítésre az autó, már nincs lehetőségünk a díj visszafizetésére.
*Ha a jármű eladója nem elérhető, vagy havaria miatt szakértőink időszakosan leterheltek, akkor a várható késedelmet azonnal jelezzük feléd.
Helyszíni szakértői állapotfelmérés + Online előéletvizsgálat

Országosan minden megyében Bruttó 29 900 Ft
Hogyan zajlik? A megrendelést követően a helyszíni felmérés (lásd Helyszíni szakértői autó állapotfelmérés) vizsgálat ideje alatt szakértőnk minden más szolgáltatónál átfogóbb adatgyűjtést végez, s mivel az adatok feldolgozásához nem csak gépi automatizmusokat használunk, hanem – egyedüliként a piacon – értelmező, szakértői kutatómunkát is, jelentéseink a szakmai alaposság szempontjából is minőségi többletet nyújtanak számodra.A lefolytatott vizsgálat minőségi megfeleléséért garanciát vállalunk, melyet a vizsgálati dokumentáció összeállításával egyidőben kibocsátott Tanúsítvány igazol.
Prémium helyszíni szakértői állapotfelmérés személyes részvétellel

Budapesten és Pest megyében Bruttó 39 900 Ft

Komárom-Esztergom, Fejér, Veszprém, Tolna, Jász-Nagykun-Szolnok, Heves, Nógrád megyékben: Bruttó 69 900 Ft

Győr-Moson-Sopron, Vas, Zala, Somogy, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén megyékben: Bruttó 79 900 Ft
Hogyan zajlik? A megrendelést és díjfizetést követően szakértőnk felveszi veled és az eladóval a kapcsolatot és időpontot egyeztet a vizsgálatra - a felek elérhetőségétől függően, de a lehető legrövidebb időn belül. Az egyeztetett időpont a vizsgálat előtt 12 órán túl viszont egy alkalommal díjmentesen módosítható, 4 órán belül azonban már nincs lehetőség módosításra. A helyszíni vizsgálatot a megbeszélt időpontban megkezdjük a jelenléted hiányában is, melynek eredményéről az írásos jelentésünket megkapod 24 órán belül.