Ellenőrizd az autó előéletét vásárlás előtt!

Keress rá a kocsira nemzetközi adatbázisokban alvázszám
alapján, kapj visszajelzést azonnal!

Mit nyersz a vizsgálattal?

Ha szeretnéd csökkenteni a bizonytalan szervizelőéletből fakadó kockázatokat használtautó-vásárlásnál, és elkerülni a nem várt, csillagászati összegű szervizszámlákat, akkor Járműelőéleti vizsgálat és Tanúsítvány szolgáltatásunk nyújtja számodra a legbiztosabb segítséget a piacon.

A vizsgálathoz csak add meg a fenti mezőben a kinézett használt autó alvázszámát, és azonnal elérhetővé válik számodra részletes járműelőéleti vizsgálatunk.

S hogy miért érdemes a mi vizsgálatunkat választanod?

Mert minden szolgáltatónál átfogóbb adatgyűjtést végzünk, s mivel az adatok feldolgozásához nem csak gépi automatizmusokat használunk, hanem – egyedüliként a piacon – értelmező, szakértői kutatómunkát is, jelentéseink a szakmai alaposság szempontjából is minőségi többletet nyújtanak számodra.

A lefolytatott vizsgálat minőségi megfeleléséért garanciát vállalunk, melyet a vizsgálati dokumentáció összeállításával egyidőben kibocsátott Tanúsítvány igazol.

Szolgáltatásunk részei és a vizsgálat során lefedett adatterületek:

Törött volt-e az új autód?

Ha csak ezt szeretnéd azonnal tudni, akkor itt a piacon elérhető legrészletesebb kártörténeti kimutatás, most mindössze 3990 Ft-ért.

JSZP Más szolgáltatók
Gyári alapadatok, műszaki paraméterek
Részletek
Felszereltség lista
Részletek
Kártörténeti kutatás
Részletek
Külföldön
Magyarországon

(2012.01.01. - től)
Kárösszegek
Sérült, javított, cserélt alkatrészek
Körözési listák lekérdezése
Részletek
Korábbi hazai tulajdonosok száma
Részletek
Korábbi hirdetések kutatása
Részletek
Fotódokumentáció keresése
Részletek
A jármű jellemző típushibái
Részletek
Tanúsítvány az elvégzett vizsgálatról és annak minőségi megfeleléséről
JSZP Más szolgáltatók
Gyári alapadatok, műszaki paraméterek
Részletek
Felszereltség lista
Részletek
Kártörténeti kutatás
Részletek
Külföldön
Magyarországon
(2012.01.01. - től)
Kárösszegek
Sérült, javított, cserélt alkatrészek
Körözési listák lekérdezése
Részletek
Korábbi hazai tulajdonosok száma
Részletek
Korábbi hirdetések kutatása
Részletek
Fotódokumentáció keresése
Részletek
A jármű jellemző típushibái
Részletek
Tanúsítvány az elvégzett vizsgáltaról és annak minőségi megfeleléséről

A táblázat 2023.05.02-i adatok alapján készült.

A jelentéseket és a tanúsítványt legfeljebb egy munkanapon belül (jellemzően a következő munkanapon), PDF-ben küldjük emailben. Minőségi garanciavállalásunk a jelzett nemzetközi adatbázisok átvizsgálására és a vizsgálat szakmai megfelelésére vonatkozik; a talált információk száma és minősége kutatásunktól független.

Árak - minőségi garanciával!

Az alvázszám megadása után elérhetővé válik számodra az előéleti kutatás, melynek ára most csak 9 990 Ft (Áfával együtt). A Járműelőéleti vizsgálat és Tanúsítvány szakértői jelentés minden olyan szempontra kiterjed, amely a kiválasztott autó előéletével kapcsolatban fontos lehet, és jó, ha a vásárlás előtt tisztában vagy vele (pl. manipulált-e a kilométeróra-állás, vagy volt-e sérülése az autónak, szerepel-e körözött autók adatbázisában - a vizsgálat részleteit lásd fentebb).

A jelentést bankkártyával fizetheted. Ha belegondolsz, ez a befektetett összeg elenyésző ahhoz képest, milyen kockázatot jelenthet egy akár átfestett, műszakilag sérült, meghibásodott állapotban lévő autó megvásárlása. A kapott elemzés azt is elárulhatja, ha az autó teljesen "tiszta" előélettel rendelkezik, azaz sem a lopott autók hazai és nemzetközi adatbázisában nem szerepel, sem olyan káresemény nem történt vele, melyet online regisztráltak volna. Szakértőink minden lehetséges, rendelkezésünkre álló magyar és nemzetközi adatbázist ellenőriznek, hogy a lehető legtöbb kinyerhető adatot megtalálják a kinézett autóról. A lefolytatott vizsgálat minőségi megfeleléséért garanciát vállalunk, melyet a vizsgálati dokumentáció összeállításával egyidőben kibocsátott Tanúsítvány igazol. Ezen felül, amennyiben egyik adatbázisunkból sem tudunk adatot szolgáltatni a vizsgált alvázszámú autóról, azonnal visszautaljuk az árát.

Szaktudásunk

Weboldalunk névadója és üzemeltetője a European Car Data House Zrt. (ECDH). Oldalunk célja egy olyan univerzális autós közösségi felület létrehozása, amely hiteles, átlátható adatrögzítési és tranzakciós felületetet biztosít az autósok és az autós szolgáltatók számára egyaránt. Büszkék vagyunk rá, hogy munkánk eredményeként 2018-as indulásunk óta oldalunk elnyerte a Magyar Gépjármű-kereskedők Országos Egyesületének hivatalos ajánlását.

Járműelőéleti vizsgálat szolgáltatásunkat ennek a küldetésnek a részeként indítottuk, a járműértékesítés területén is támogatva az átláthatóság szempontjának érvényesülését. A vizsgálat szakmódszertani kidolgozására Borka János Balázst, a Magyar Autókereskedőház Zrt. vezérigazgatóját, okleveles műszaki és gépjármű szakértőt kértük fel, aki a gépjármű adás-vétel, a finanszírozási kockázatelemzés és értékbecslés területén szerzett több évtizedes tapasztalatát hasznosítva foglalta rendszerbe a gépjárműelőélet-kutatáshoz legeredményesebben felhasználható online adathozzáférési technológiákat. Az ECDH oldalán megrendelt minden Járműelőéleti vizsgálatot ennek a szigorú szakmai protokollnak a betartásával folytatnak le képzett kollégáink, amit a dokumentációval egyidőben kiállított Tanúsítvány is igazol. Fontos hangsúlyozni, hogy az elemzés mindig az online adatok kiértékelését tartalmazza, de nem feltétlenül kárinformációt: balesetmentes jármű esetén, vagy ha az autóhoz nem rögzült hivatalos kárkalkuláció, jelentésünkben ezek hiányát tudjuk igazolni az átfogó kutatás segítségével (az esetek többségében ez igen jó hír).

Akiknek már segítettünk

Partnereink